Discreet verzenden naar Nederland en Belgie.

Ruilen en retourneren

Herroepingsrecht:

U heeft als klant het recht om binnen een termijn van 24 dagen, zonder opgaaf van een reden de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u het geen met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om een product te kunnen beoordelen.

  • Het is toegestaan om een product uit te proberen zoals u in een winkel ook zou doen.
  • De verpakking mag geopend worden als deze verzegeld is.

Mocht blijken dat u meer gedaan heeft met het product dan nodig is, dan zullen wij hier geen kosten voor in rekening brengen.

Om gebruik te kunnen maken van dit herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail bericht te sturen, al dan niet met inbegrip van een modelformulier, naar: info@yourprivatelife.nl
U heeft nadat u een e-mail gestuurd heeft uiterlijk 24 dagen de tijd om het product terug te sturen. Gelieve het product in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling:

Nadat u gebruik heeft gemaakt van het herroepingsrecht ontvangt u het betaalde bedrag (van de bestelling) binnen gemiddeld 2 dagen terug. Wij betalen u terug op dezelfde manier als wij u betaling hebben ontvangen. Mocht dit voor u om welke reden dan ook een probleem zijn, vragen wij u dit kenbaar te maken op het moment dat u ons een e-mail stuurt.

De verzendkosten voor het retour sturen van het product komen voor uw eigen rekening