Discreet verzenden naar Nederland en Belgie.

Betalen

Bij Your Private Life kunt u veilig betalen door gebruik te maken van een van de onderstaande mogelijkheden:
• Ideal
• Mistercash
• Paypal
• Klarna (achteraf betalen)

<strong>Klarna – Achteraf betalen (Nederland)</strong>
Klarna voert voor Your Privat Life het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht zult ontvangen via Klarna. Via de mail die u van Klarna zal ontvangen word uitgelegd hoe het in zijn werk gaat. Het is mogelijk om via de Klarna App uw betaaloverzicht in te zien en ook te betalen. Dit gaat op een gemakkelijke en veilige manier. Klarna zal u op de hoogte houden van de afhandeling van deze betaling. Klarna werkt met een strikt privacybeleid.
Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kunt u de bestelling natuurlijk betalen met een van onze andere betaal methodes.

<strong>Veilig shoppen en betalen.</strong>
Your Private Life is beveiligd met een SSL Certificaat, dit is te herkennen aan het gesloten hangslotje boven in het adresbalk naast de naam van de website.
Ook is het verschil te zien bij https, hierbij maakt de letter S het verschil. De S betekend in dit geval Secure. Ons advies is dan ook altijd om hier op te letten, mocht er onverhoopt de S ontbreken, dan vragen wij u om opnieuw naar onze website te komen. Let op dat er dan staat: https://yourprivatelife.nl
Als een pagina niet beveiligd is dan is het mogelijk dat uw gesprekken en gegevens door andere worden bekeken, geef dan dus ook nooit je privé gegevens, door op een website waar alleen gebruik word gemaakt van ”http”